2011. június 13., hétfő

Youtube favourites 1.

Néha hajlamos vagyok azt hinni, hogy nagyon ráérek, ilyenkor szoktam beauty-gurukat felfedezni a youtube-on. Elég veszélyes szórakozás ez, hiszen ha az ember talál valakit, akinek a videói felkeltik a figyelmét, akkor képes döbbenetesen hosszú időt eltölteni az illető csatornájának nézegetésével. Nem akarlak titeket bevinni a rosszba (: D), de megmutatom egy sorozat formájában, hogy nekem kik a kedvenceim. Óvatosan nézegessétek őket, függőséget okozhatnak!: )
(Aki nem beszél angolul, attól elnézést kérek, de úgy gondolom, hogy a magyar vloggereket már ismeritek, nekik innen is gratula ahhoz, amit csinálnak!: ))

emilynoel83
Emily Eddington egy USA-beli kisvárosban él a (nagyon cuki) férjével, televíziós hírműsort vezet. Mivel a saját sminkest csak a legnagyobb TV-adók engedhetik meg maguknak, Emilynek meg kellett tanulnia önállóan boldogulni ebben a világban. Ez olyannyira jól sikerült neki, hogy mára saját, nagyon népszerű csatornája van. Azt szeretem benne, hogy a lényegre törekszik, ha valamit 5 percben is el tud mondani, akkor nem beszél a semmiről, csak hogy hosszabb legyen a videó, éppen ezért nagyon könnyű odafigyelni rá.: ) a másik pozitívum, hogy rengeteg terméktesztet gyárt, általában olyan dolgokról, amelyek nálunk is kaphatóak, én vásároltam már néhány dolgot az ő hatására.


gossmakeupartist
Igen, egy pasi a beautyvlogger-kedvenceim között.: ) Az angol Wayne Goss akkor kezdett komolyabban a sminkkel, a bőrápolással foglalkozni, amikor a húszas évei elején az arcán szinte pillanatok alatt nagyon csúnya pattanások jöttek elő. Ő ebbe nem nyugodott bele, és végülis, egy elég drasztikus módszerrel ugyan, de sikeresen helyreállította a bőrét. Az érdeklődése azonban nem szűnt meg ezzel, és mára már hivatásos sminkessé avanzsált. Nagyon szeretem benne is, hogy a lényeget mondja el, bemutat közkedvelt, de akár noname termékeket is, és nagyon jó tippeket is ad a sminkeléssel kapcsolatban. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen témával kapcsolatban ténykedő pasit nagyon hamar kikezdenek, de ő intelligens módon hárítja a támadásokat. Nagy kedvenc.: )

fleurdeforce
Fleur szintén Angliában él, ő nem csak szépséggel, hanem divattal kapcsolatos videókat is csinál. Nekem nagyon szimpatikus ez a lány, mindig mosolyog, szépen, érthetően beszél, nagyon hasznos dolgokról csinál videókat (nagyon érdekes pl. a techno beauty-rovat), havonta készít az aktuális kedvenceiről összegzést, egyszóval mindennel foglalkozik, ami egy lányt érdekelhet. Az ő vlogját is csak ajánlani tudom.


Szoktatok beauty vlogokat nézegetni? Kik a kedvencek?: )

2 megjegyzés:

  1. kösziiii:D meg van az esti programom:D

    VálaszTörlés
  2. : D remélem nem valami sokkal fontosabb dologról beszéltelek le ezzel: D

    VálaszTörlés