2011. június 17., péntek

Gyors akciófigyelő

Ne haragudjatok, most tényleg nem tudok írni gyakran, az a helyzet, hogy érettségizem. Ez a tény eddig nem igazán emelte meg a pulzusszámomat, most viszont ott belül mélyen beindult a riasztó.: D  5 napom van még, borzasztó kevésnek tűnik most, úgyhogy minden energiámat igyekszem erre fordítani. Azért pár dologra felhívom a figyelmeteket gyorsan, hátha ez a kis rövidke poszt is hasznos lesz valakinek.: )

♥ Pestieknek jó hír, hogy az aktuális Joy-hoz most WestEnd-kuponfüzetet kapunk (erre a hétvégére érvényes), 134 üzletben vásárolhatunk olcsóbban ezzel (dm, Douglas, Marionnaud, Rossmann, Estée Lauder, Lancome, Levi's, C&A stb., sok jó kis kedvezményt kapunk ma és holnap).

♥ Az L.A. Makeup üzleteiben ma 20%-os kedvezménnyel vásárolhattok, érdemes ide is benézni, termékteszteket bőven találtok a nagykövetté választott bloggerináknál, őket, azt hiszem, ismeritek.: ) (Ha nem, akkor szívesen linkelek.: ))

♥ Természetesen elkezdődtek a nyári leárazások, ezekről majd írok később részletesen, de a lényeg, hogy érdemes szétnézni (már aki megteheti, én most arra sem érek rá, hogy levegőt vegyek, szóval shopping közben gondoljatok rám, köszi.: D)

♥ Akit esetleg érdekel, az Avon talán leghíresebb spirálja, a SuperShock most 1099 Ft-ra van leárazva. Akinek kevés, vékonyka pillája van, annak nem ajánlom, viszont rengetegen szeretik, szóval ha valakinek természetesen sem rosszak az ilyenfajta adottságai, akkor valószínűleg beválna neki.: )

Továbbra is szeretettel várom azokat, akik szívesen kikerülnének az oldalsávba.: )

Puszi nektek és drukkoljatok!: )

6 megjegyzés:

  1. Nagyon sok szerencsét kívánok az érettségihez, biztos ügyes leszel :) Néha azért állj meg egy percre a nagy rohanásban és folyamatos tanulásban - bár tudom, hogy nehéz ilyenkor - és élvezd ki a pillanatot, az utolsó élményeket az osztálytársakkal, a számodra kedves tanárokkal. Én szívesen gondolok vissza arra az időre, gyorsan elrepült :)

    VálaszTörlés
  2. De aranyos vagy, köszönöm szépen a biztatást: )) az az igazság, hogy a gimit, ahová járok, nagyon nem szerettem, így az elszakadás nem lesz nehéz, viszont az osztályban egy elég nagy társaság kialakult, nagyon jól érezzük magunkat együtt, úgyhogy hálistennek velük még rengeteg közös élményünk lesz, nyaralni is megyünk együtt: ))

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert az érettségihez! Drukkolok ám! :)

    VálaszTörlés
  4. Zsófi, neked is nagyon köszönöm, tényleg rám fér a drukkolás, nincs egy deka önbizalmam sem.: D

    VálaszTörlés
  5. Hogy sikerült az érettségi? Szurkoltam ám! :) Nagyon várom az új posztokat, minden nap felnézek, és reménykedek, hogy van új. :) Remélem, nemsokára írsz majd megint rendszeresebben a blogba. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon aranyos vagy, jól ment szerencsére: ) viszont a leállás még tart egy ideig, postoltam is az okát, sajnálom hogy csalódást okozok: ( de július végén újra itt, és tényleg nagyon jól esik, hogy még most is gondoltál rám, nagyon hálás vagyok érte tényleg: ))

    VálaszTörlés